2010. május 21., péntek

...ma kiccsé döbbenten vettük észre, hogy a dísztárcsa alól egy egér farka kandikált ki.....

2010. május 19., szerda

Az van. hogy a cég látott bennem fantáziát és drága pénzért beiskolázott. 
Nem vagyok bérszámfejtő, bár az alapfogalmakat még értem. Nem vagyok tb ügyintéző és nem is értem. Így most ültem egy csoport bér és tb ügyintéző közt és tanultam ők hogyan használnak egy speciális programot a szakmai fortélyok véghezviteléhez. A béres résznél még csak csak derengett valami, a tb-s résznél már nem annyira a bevallások fejezetnél meg végképp elvesztettem a képzeletbeli fonalat.
Mindenesetre az oktató cég úgy döntött,  ellenőrzi a drága pénzen adott tudás benne maradt-e a fejemben, így ma egy olyan vizsgát íratott meg velem, hogy mit hova írok be az ilyen olyan nyomtatványról, hogy ezt meg azt a járulékot hogyan fizesse a program. Hát izzadtam rendesen. Majd holnap kiderül, hogy tudok -e bérszámfejteni és tb ügyintézni úgy, hogy nem is tudok.



Még a végén kiderül, hogy őstehetség vagyok :D

2010. május 18., kedd

Gáborral most levelezőtársi viszonyban vagyunk. Bár elég egyoldalú :)
Ugyanis nem találkozunk, olyan ellentétesen dolgozunk. Este megírom neki amit szeretnék, leírom mit hogyan csináljon (értsd:kajakészítés) meg ilyenek.
Eddig még nem válaszolt, de mindent megcsinált! Ma amire hazaértem rend és kaja várt. Pedig eredetileg csak a kajakészítést tűztem elé célnak.

Egyem a zúzáját.

2010. május 17., hétfő

Ide írtam egy igazi nagy és hosszú bejegyzést a tanfolyamról amire járnom kell, meg a 3 órás hazautamról, de eltűnt valahol az éterben én meg túl nyűgös vagyok újrakezdeni.

2010. május 9., vasárnap

Eszméletlenül fáradtak vagyunk.
Vajon belejövünk-e?

*egyébiránt vezetek én már mindenféle autót, mélyen letojva hogy szervós-e avagy sem, 1,6-os avagy 1,2-es, hol fog a kuplungja, illetve mutat-e valamit a műszerfala, meg ilyen régebben fontosos apróságok...*

2010. május 3., hétfő